Sain hauskan valokuvahaasteen Täti punaiselta kotikuusen alta , Kiitos! Tässä ohjeet:

  1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
  2. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.
  3. Selitä kuva.
  4. haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

 

Tällä kertaa sattumalta asiasta tuli kohdallani yksinkertainen, tietokoneella on vain viisi valokuvakansiota, kun juuri hetki sitten siirsin valokuvia turvaan ulkoiselle kovalevylle. ei siis ollut suurta kokoelmaa josta seuloa. Toisaalta olisi ollut tietysti hauskaa, jos valokuva olisi ollut jostain kauempaa menneisyydestä,mutta päätin kuitenkin valita helpoimman tien ja ottaa kuvat suoraan koneelta.  Tässäpä tämä:

Kuten voinet arvata, uuden vuoden pirskeethän siinä on. Sädetikut on ihmeellisiä. Joku on kyllä ollut taitava kun on osannut tehdä tuommoisia tikkuja joista tulee ihan oikean tähden näköisiä säkenöitä. Ennen oli vain niitä lyhyitä sädetikkuja, nykyään sekin asia on muuttunut, on olemassa pitkiä, noin 30 cm sädetikkuja ja sitten on jättisädetikkuja, ja monen värisiäkin niitä on. Mutta yhtä kaikki, lapset osaavat ottaa niistä ilon irti.

Oli uuden vuoden aatto, ja pihassa kirmasi viisi lasta, kuusi aikuista ja kaksi toisilleen vihamielistä koiraa (fiina ei millään hyväksy toisia narttukoiria suopeasti reviirillen). Oli monta laatikollista pitkiä sädetikkuja, vähän lunta maassa ja pakkasta hieman alle kymmenen astetta.  Kello oli ehkä yhdeksän illalla. Kaikkien mahat olivat täynnä pitaleipiä ja cocacolaa, kohta ammuttaisiin raketteja. Sitä ennne käydään lyhdyt kädessä kävelyllä. Oli mukava ilta. Oli hauska palauttaa se tuon kuvan myötä mieleen.

haastan mukaan seuraavat blogit:

Muotoilijan puutarhassa, Pumpulia, Insinöörin puutarhassa ja Sarin puutarhat

 

Tekee mieli laittaa vielä joku kukkakuva. Tässä esimakua tulevasta, seuraavaksi sukellamme salaisen puutarhan siniseen huoneeseen...