1976515.jpg

Vaikka syksy on ollut sateinen, on aurinkoa ja pakkasöitä riittänyt sen verran että ruska on ollut huikean kaunis. (Heti kun vuodatus taas toimii normaalisti laitan kuvia.) Ollaan oltu nuotioretkellä ja kerätty  omenoita ja puuhasteltu kaikkea muuta syksyyn sopivaa. Fiina- koira on hoitanut mallikkaasti oman osuutensa talkoista ja saaalistanut monta kymmentä myyrää. Myyristä tuntuu olevan ylitarjontaa, kun ne eivät enää maistu makupaloina vaan raadot kiikutetaan näytille olohuoneen ikkunan alle... No, hyvä puoli siinä on se, että hedelmäpuut saanevat olla myyriltä rauhassa.

Inkivääri on osallistunut blogissaan kansainvälisiin kukkien- ja taivaidenkatselupäiviin. On kiehtova ajatus, että blogit joka puolelta maailmaa löytävät toisensa kukkasten ja kauniiden maisemien kautta. Luullakseni aion itsekin osallistua kukka- ja taivaspäiviin syksyn kuluessa. Kiitos Inkiväärille uusista näköaloista blogimaailmaan!

Jori ja Sanni ovat etsineet nostalgiahetkiä yotubesta. Minäkin löysin erään musiikkikappaleen jota meillä kuunneltiin. Tässä, olkaa hyvät.

Leppoisaa lauantaita!