Kuten joskus aiemmin jo mainitsin, meillä remontoidaan. Ensin oli vuorossa leikkihuone, sitten olohuone ja nyt eteinen. Kohta on puolitoista kuukautta tavarat seilanneet pitkin huushollia ja olleet väliaikaispaikoissaan odottamassa pääsyä uudistettuihin huoneisiin. On ihanaa kun saadaan valmista ja uutta, mutta totuuden nimissä on sanottava, että itse remonttivaihe on rassaava. Meteliä on kaiken aikaa kirvesmiehen tehdessä töitään, ja sitä pölyn ja roskan määrää, sitä ei voi kukaan laskea... Toivon että pääsiäiseksi saadaan vihdoin asiat sille tolalle, että saan ostaa pari uutta viherkasvia ja tulppaanikimpun keittiön pöydälle maljakkoon.

Noin kaksi kolmasosaa keittiön pöydästä ovat kansoittaneet väliaikaisesti olohuoneen viherkasvit.

1387486.jpg

Ai miksikö ne eivät ole jo olohuoneessa vaikka remontti on jo siirtynyt eteiseen?

No tämän vuoksi:

1387505.jpg

Piuhat ovat väliaikaisesti vielä hiukan miten sattuu. Sähkömies tulee tänään ja saadaan pistorasiat paikoilleen, jolloin voidaan kanniskella kaikki huonekalut takaisin paikoilleen. ajatelkaa, olemme olleet myös ilman televisiota reilun kuukauden! Onneksi netistä Ylen areenalta näkyy Muumi, siitä on ollut paljon iloa.

1387508.jpg

Minun kaikilla puutarha- aiheisilla kirjoilla ja lehdillä on akuutti säilytystilan puute. Edellisessä olohuoneessa niillä ei ollut vielä sijaa, ja nyt hartaasti odotan että saataisiin uusi kirjahylly, johon myös kaikki puutarhakirjat ja -lehdet saisi ojennukseen. Nyt ne seikkailevat pitkin tuoleja. -Siis väliaikaisesti.

Keittiössä majailee, väliaikaisesti, myös toinen laiskanlinnoista. mainittakoon että sohva on tällä hetkellä leikkihuoneessa.

1387530.jpg

On mukava katsella näitä mehupulloja ja hillopurnukoita, vaikka nekin ovat tiskipöydällää vain väliaikaisesti. Ne olivat aiemmin eteisessä, jossa oli pieni komero rappujen alla passelisti niitä varten, mutta se komero purettiin kun ei miellyttänyt silmää tuo neonkeltainen paneeli jolla se oli pinnoitettu..

1387467.jpg

Väliaikaista on myös se että siemeniä on näin paljon, sillä kohtahan ne pääsevät maahan...

1387473.jpg

Alkaisikohan unikonsiemeniä olla jo riittävästi?

1387523.jpg

Jaa-a... Taitaa olla meillä jotain jonka olisi syytä olla jo varastossa, vaikka ovatten väliaikaisesti jääneet jääkaapin oveen...

1387516.jpg

Jääkaapin ovessa on myös eräs tärkeä muistutus, jonka äitini antoi meille tupaantuliaislahjaksi, kun muutimme tähän vuonna 1936 rakennettuun hirsitaloon:

1387513.jpg

Jos huvittaa, niin kertokaapa tekin blogeissanne että onko teillä väliaikaisratkaisuita!