Sain Villin pihan tarinoiden Sannilta sekä Marja- Leenalta Punaisista ruusuista huomionosoituksen. Kiitos paljon!

Palkinnon saa halutessaan jakaa eteenpäin
kymmenelle blogille, joissa vierailee mielellään.

Laitan hyvän mielen kiertämään ja ojennan huomionosoituksen eteenpäin seuraaville bloggaajille (kaikki sivupalkissa olevat blogit ansaitsisivat tämän, mutta tässä kymmenen):

Sanni ja Villin pihan tarinoita - Olet ansainnut tämän toistamiseen! Pioneita ja kuunliljoja ja paljon muuta ihastuttavassa puutarhassa, kaunis koti, positiivinen elämän asenne ja Taika- kupit.

Samoin Marja- Leena ja Punaiset ruusut ansaitsee tämän uudelleen. Ihan hiljattain olen löytänyt tämän mainion blogin, jossa taatusti tulen vierailemaan useasti. Puutarhaa ja paljon muuta kiinnostavaa.

Jori ja blogit Sateenvarjojalavan kätköissä ja Neidonhiuspuun salaisuus - Lumoavia kuvia puutarhasta ja elämästä, taitoa nähdä kaunista pienissä ja yllättävissäkin asoissa.

Inkivääri ja Periferialife- Elämää maalla - Elämän ihanuutta ja puutarhajuttuja ja käsitöitä, oikea hyvän tuulen blogi! Kiitos rohkaisevista kommenteistasi blokkaamiseni alkumetreillä!

Anna- Reetan unelmat - Ihana siirtolapuutarha, upeita maalauksia ja kauniita asioita taitavilla käsillä toteutettuna.

Nukkekoti Nehafo - Ovi suloisten nukkekotien maailmaan. 

Kukkii, kukkii - Ensimmäisiä puutarhablogeja jossa kyläilin, innostavaa kerrontaa pihan puuhista

Tellun blogi - vie mennessään. Itsekin joskus enemmän käsitöitä harrastaneena saatan uppoutua pitkäksi toviksi lukemaan aikaisempia postauksia upeiden neuleiden valmistumisesta.

Piipan keittiössä ja Käsin tehty - Herkkublogeja joihin uppoudun ihastelemaan upeita kakkuja ja muita krumeluureja leipomuksia pitkäksi toviksi. Haaveilin itsekin joskus kondiittorin ammatista, siksi en voi vastustaa taideteoksia joita näissä blogeissa näen.

Lisäksi haluan mainostaa sivupalkissani olevaa linkkiä Raakkila, siellä käyn aina virkistäytymässä kun ideat ovat vähissä. Paljon kuvia puutarhasta, sen kasvillisuudesta, ötököistä ja sisäkukista. Suosittelen! 

1228419.jpg

Tässä teille kaikille ruusu!