Maanantai-illan myrsky teki meidänkin pihassamme töllöntöitään. Pihassamme on nyt yksi puu vähemmän. Tai oikeastaan yksi puolikas...

2057806.jpg

Myrsky katkaisi tuon lahon koivun kahtia. Hyvä, oikeastaan, sillä kesällä pohdimme että talvella se sitten kaadettaisiin. Urakka helpottuu huomattavasti. Onneksi latva putosi meidän tontin puolelle eikä kylätielle, olisi muuten tullut hiukan ylimääräinen urheilutuokio puoleltaöin.

2057813.jpg 

Kun kaatunut puu oli ihmetelty, lähdimme peltokävelylle. Ihan leppoista vaihteeksi olla kotona pikkupuutarhurin kanssa päiväsaikaan arkena. Tekee hyvää ennen opintorutistusta.

2057791.jpg

Olen jo hiukan joulumietteissä. En kovin paljon, mutta sen verran että olen hiukan suunnitellut tänne blogiin joulukalenteria. Ajattelin, että voisin tutustua kotilieden 1932 joululehden ja sitä edeltävän marraskuun "joulupuuhanumeron" sekä "Säästäjän joulu"- lehtisen (löytyi meidän vintiltä eristeolkien alta) antiin ja jakaa niistä teidän kanssanne parhaat palat; mainoksia, artikkeleita, leivonnaisohjeita yms.. 

Jouluhan on jo ihan kohta! 

2057863.jpg