Edit. Olin ihan unohtaa! Keväänodotuskalenterissa on jälleen uutta lukemista.

1362749.jpg

--------------------------------------------

Ulkona tulee seikkailtua pitkin puutarhaa kesämietteissä. Mietiskeltyä muun muassa että mihin porttiin ilta- auringon säteet parhaiten osuvat,

1361140.jpg

jotta tämä näyttäisi parhaat puolensa valon heijastuessa siitä läpi. Löysin sen joskus kirpputorilta, ja olen siitä lähtien suunnitellut että jonain kesänä se pääsee puutarhaani ilta- auringon valoon..

---------------------------------------------

Kovin kauaa en ehdi olla höperöissä mietteissäni, kun paikalle porhaltaa Fiina rakkaan lelunsa kanssa:

1361148.jpg

1361150.jpg

1361159.jpg

1361153.jpg

Se riepottaa sitä ihan onnessaan ja odottaa minun tarttuvan toiseen päähän. Sitten kilpaillaan kumpi sen saa, ja jos minä saan sen niin heitän sen noudettavaksi, jonka jälkeen taas kiskotaan:

1228440.jpg

Tuo lelu on erittäin ergonominen heittää, sitä voi riepottaa ja kiskoa mielin määrin eikä se mene rikki keskikokoisen koiran käsittelyssä. Ihan paras koiran lelu. Pitäisi melkein hakea sille patentti. Mutta. Se on täysin poissa oikeasta ympäristöstään. Se on siis kierrätyslelu. Osaatko arvata missä käytössä se on ollut oikeasti?

1361145.jpg

 

Nyt sitten veikkauksia tai tietoja peliin! Vastauksen kerron seuraavassa postauksessa. Arvon kaikkien veikanneiden kesken perennan taimia keväämmällä. ;)