Oi katso, mikä aamu!
Huushollimme selviytyi kuin selviytyikin remontista juuri parahiksi pääsiäisen viettoon. Pääsiäistä edeltävänä lauantaina oli kirkas pakkasaamu. Lämmitimme leivinuunin ja ryhdyimme tekemään pääsiäispullia.
Keväänodotuskalenterissakin "leivotaan".
Sunnuntaiksi oli kaikki valmista juhlan tulla.
Ja sain myös sen kaipaamani tulppaanikimpun somistamaan keittiön pöytää...
Tulppaanit ja sireenin oksat kylpivät auringossa
Juhlapyhissä on ihanaa se, kun rakkaat ihmiset kokoontuvat yhteen ja saadaan nauttia leppoisasta juhlatunnelmasta ja hyvästä ruoasta. Pöytä on katettu!
Naudanpasitia, papuja, sokeriherneitä ja porkkanoita, rosmariini- rakuunaperunoita, tuoreilla yrteillä ryyditettyä salaattia...
Jopa tiput riehaantuivat pomppimaan rairuohossa! (kuva ei ole lavastettu)
Pääsiäisen itseoikeutettuna jälkiruokana ovat perinteiset Fazerin Mignon- munat, jotka perheenpää oli piilottanut, ja joita riemulla sitten etsittiin....
Kommentit