Huh. Vihdoinkin vuodatus taas toimii. Siinä oli taas kerran jotakin häiriötä. En päässyt lukemaan kommenteja, ja blogin ulkoasukin oli ihan torso kun kuvat eivät näkyneet. Paljon ilahduttavaa oli kommenttilaatikkoon tupsahtanutkin. Marja- Leenalta Punaiset ruusut - blogista antoi minulle tämmöisen ihanaisen tunnustuksen. Kiitos kiitos paljon! Kylläpä tuli hyvä mieli tästä!

2071224.jpg

Säännöt olivat seuraavanlaiset:

1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.

2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.

3. Nimeä kuusi muuta ja linkitä heidän bloginsa. (määrä vapaa)

4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.

 

Ja tuon ihanan ruusun annan eteenpäin:

Quun puutarha

Metsäpuutarhassa ja vähän muuallakin

Kerolan puutarha

Sarin puutarhat

Ruusuja ja rikkaruohoja

1168686.jpg

Arleena haastoi minut paljastamaan omituisuuksiani. Kiitos haasteesta! Tässä meemin säännöt:

Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Jaahas. Kai sitä minussakin jotakin outoa löytyy.. :) katsotaanpa.

1. En ole vieläkään oppinut juomaan kahvia. Kaikella kunnioituksella, mutta kahvi maistuu mielestäni pahalta. Voisin kylläkin keittää kahvia useita kertoja päivässä ihan vain ihanan tuoksun vuoksi...

2. En pidä juuston ja tuoreen kurkun yhdstelmästä. Meillä on tämän vuoksi kiellettyä käyttää juustohöylää kurkun viipaloimiseen. Paitsi jos juustohöylän lupaa pestä ja kuivata kurkun käsittelyn jälkeen ennen juuston leikkausta.

3. Taru sormusten herrasta- elokuva ja muut vastaavat fantasiaelokuvat ovat minulle liian pelottavia. Niistä voi tulla vaikka painajaisia. ;)

4. En voi sietää sitä, että peittoni on sykkyrällä ja lakana huonosti. Kanssakulkijoista vaikuttaa omituiselta kun jokailtainen seremoniani on oikoa potkimalla peitto ja lakana suoraan. Uni ei myöskään tule jos jostain peiton kolosta pääsee varpaisiin tai selkään kylmää, siksi peitto pitää tällätä tarkoin jalkojen ympärille..

5. Avaruudellinen ajatteluni on nolla. Ainakin usein. Minun on vaikea pelata haastavia matemaattista ajattelua vaativia pelejä ja labyrinttipelejä. Peräkärryn kanssa ajamisen opettelu vaatii ylimääräisiä hikipisaroita, sillä kun katson peruutus peilistä menetän suuntavaistoni, joka melkein oli jo saavutettu kun katsoin sivupeileistä. Ihan mahdottomaksi asia tuntuu käyvän, jos vielä katson takaikkunasta peräkärryn kulkua. Rattia siis piti kääntää vastakkaiseen suuntaan kuin normaalisti peruutettaessa ja... (Toivottavasti kukaan ei ole näkemässä!)

Tällä kertaa en taida jatkaa tätä meemiä, se on näyttänyt olevan niin monessa blogissa jo. Jos kuitenkin osut paikalle, etkä ole vielä tähän meemiin vastannut, niin siitä vain sitten vastaamaan. Ilmoita sitten vaikka kommenteissa osallistumisestasi. Kiitos Arleena vielä kerran haasteesta. Virkistävää oli!

1543332.jpg

Muistatteko millaista oli toukokuussa!