8. LUUKKU

Nyt hiukan tekstiilipuolen mainospaloja...

2128732.jpg

MUOTI SUOSII MILANEESIA

Näin sanoo esim. Helsingin Käsityöseminaarin johtajatar Saimi Jutila, jonka johdolla vieressä kuvattu yöpaita on valmistettu Forssan milaneesista:

"Jo heti ensi näkemältä ihastuu kankaan tiiviyteen ja sen silkintuntuiseen pintaan. Forssan milaneesien hienot värivivahdukset ovat saavuttaneet käsityönäyttelyssämme ansaittua huomiota. Kankaan leveys on mieleinen ja hintakin sopiva."

SAIMI JUTILA

Forssan Silkki- Milaneesia, à 32 markkaa metri, saatte kaikista hyvinvarustetuista kangaskaupoista.

2128734.jpg

MITÄ ROUVAT OSTAVAT...

Pellavakudosten kauneus miellyttää jokaista kulttuurikodin perheenemäntää. Mutta hän ei hanki pellavakankaita yksinomaan niiden kaunuden vuoksi. Hän antaa enemmän arvoa sille siekalle, että hänen hankkimillaan pyyhkeillä tai pöytäliinoilla on pitkä elinikä edessään. Sillä pellavakankaat kestävät! Hän tuntee pellavan hygieniset ominaisuudet; terveellisempiä kankaita kuin pellavatavarat hän ei voi saada. Olipa pellava käytännössä miten kauan tahansa, aina se säilyy yhtä hohtavan valkoisena. Mutta hän ei väheksy myöskään sitä suloista tunnetta, jonka pellavakankaiden käyttö suo hänelle ja hänen perheelleen: raikkaat pellavaraidit ja tyynyliinat antavat heille hyvän unen, pellavapyyhkeet imevät enemmän vettä kuin muut kankaat...

Pellavatavarat ovat jokaisen perheenemännän aarteita!

2128738.jpg

Nyt valitsenkin joululahjoiksi yksinomaan FINLAYSONIN VALMISTEITA

Kas tässä aamutakkikangas, joka todistaa lahjan antajan hienostunutta, hyvää makua. Se on tuota kuulua FINLAYSONIN AAMUTAKKIKANGASTA, josta useimmat tosikomeat miesten ja naisten aamutakit valmistetaan. Oikea puoli on "kihtaavaa", kaunista tekosilkkiä, joka on koneella tikattu pehmeään lämpimään flanellivuoriin.

FINLAYSONIN AAMUTAKKIFLANELLIon puolta huokeampaa. Erikoisen suosittu kuviollinen aamutakkikangas, varsinkin lasten ja vanhemman väen aamutakeiksi.

Hiihtopusero Tuulikankaasta- siinä lahja, joka saakenenkä tahansa hiihdosta innostuneen huudahtamaan: "Eläköön joulu ja sen huomaavainen joulupukki!" - Finlaysonin Tuulikankaista on vielä sekin etu, että ne säilyttävät ruumiin lämmön tasaisena, kestävät kauan ja ovat hinnaltaan huokeita.

Todellinen aristokraatti nenäliinojen joukossa...syy, miksi yhdeksässä tapauksessa kymmenestä valitsette Kairos- nenäliinan. - Värillisin reunasomistein elävöidyt Kairos- nenäliinat tuntuvat olevan kovin suosittuja, samoin kokovalkoiset nenäliinat, joiden reunaa koristaa siro kiiltolankapujotus. Hinta: 60:- ja 67:- tusinalta.

2129025.jpg

Sorjat viivat vartalon

liivillä saat Neulomon

Se nuorentaa!

Naiselle on kunniaksi ja hänen ympäristölleen iloksi, jos hän säilyttää nuorekkuutensa mahdollisimman kauan. Siksi on kaikkien, varsinkin niitten, jotka eivät yhtämittaa säännöllisesti voimistele, välttämättä käytettävä hyvää liiviä, joka tukee vartaloa ja säilyttää sen oikeat muodot.

Kalliit ulkomaiset liivit eivät ennen olleet suinkaan jokaisen saatavissa. Nyt saa niitä kotimaisia kaikkia mahdollisia malleja ja niin huokein hinnoin, että kenenkään naisen ei kannata olla käyttämättä niitä. Tehtaan nimi on

O.Y. NEULOMO, Turku

2129028.jpg

Naiselle tämä silkkinen Laila- pyjama on erikoisen mieluinen lahja

Se on suloisen pehmeää, purkenematonta silkki-charmeuseä. Siihen kuuluvan aamutakin saa myös erikseen. Hieno lahjarasia tulee samaan hintaan.

Laila- alusvaatteet ovat todella hienoja, mutta huokeampia kuin monet muut vastaavanlaiset valmisteet. - Kysykää kaupoista niitä.

 

----Mainokset Kotilieden joululehdestä ja Kotilieden joulupuuha- numerosta vuodelta 1932---

2053799.jpg