Nyt on elämässä jotensakin semmoinen vaihe, että lupaan itselleni tehdä vaikka mitä, heti kun kerkiän tai saan toimeksi... Kunhan ensin saan tehdyksi sen ja sen... On kaikenlaista uutta ja jännittävää rojektia meneillään, ja vanhat olisi myös aika potkaista jaloista pois pyörimästä. Kysymyshän on oikeastaan vain siitä, että istuu alas ja tekee ne hommat, yksitellen. Ja antaa itselle luvan huomata, että kukin ottaa oman aikansa, hosua ei tarvitse,  eikä kannata. Kyllä kaikesta selviää, ei hätähämminkiä. Elämä on antoisaa ja arki elämän ja elämä arjen makuista, taas kerran.

Täällä blogiharrastusmaailmassa on kaiken aikaa vireillä kaikkea ihastuttavaa, kuten vihreitä ja muunvärisiä värikollaaseita ja ihania ystävänpäivätoivotuksia ja jos vaikka mitä ihanaa. Ihmiset ovat ihan keväthuumassa jo. Moneen juttuun olin aikonut osallistua, mutta on ollut muuta nyt juuri. Katsotaan mitä tulee toimeksi tehtyä....Onneksi sentään täällä blogimaailmassa ei ole minkäänlaista tulosvastuuta. :)

Olen hieman myöhässä ystävävänpäivänkin suhteen, mutta haluan silti toivottaa teille kaikille blogiystävilleni myöhäisesti:

Hyvää ystävänpäivää, sillä ystävänpäivähän on joka päivä!

valitsin toivotuskukaksi lemmikin, sen nimi on englanniksi forget me not, älä unohda minua. Ei ehkä ole suloisempaa kukannimeä, eikä suloisempaa kevään kukkaa. En aio unohtaa sinua, ystävä!

Joskus tekee mieli ottaa päivänokoset. Lumi muodostaa houkuttelevan näköisen patjan, sille olisi mukava uinahtaa. Ja nähdä kevätunta.

Olkoon viikkosi riemuinen!