Leikitäänkö vielä?

Jospa puutarhassa olisi huoneita. Erilaisia huoneita, erivärisiä huoneita. Siellä olisi salainen puutarha, aidan takana piilossa. Vain portista olisi kulku sisään...

Ajatusleikkini pari vuotta sitten johti toteutukseen. Viimekesänä en tehnyt asialle paljonkaan, mutta ajatus on edelleen kirkkaanan mielessä. Pensasaita salaisen puutarhan ympärille on jo istutettu tuomipihlajasta. ja toinen sivu erivärisistä pensasruusuista, pihlajista ja syreenistä. Kaariportteja on askarreltu, joskaan ei vielä pystytetty. Polku on hahmottunut paikalleen, ja kasvaapa siellä jo yksi luumupuukin valmiina...Ehkä ensikesänä toteutan lisää. Ehkä joskus se näyttää siltä, miltä se unelmissani näyttää.

Salaisessa puutarhassa on neljä huonetta pensasaidan sisälle rakennettuna. Ensimmäinen huone on valkoinen, seuraavana on vuorossa punainen, sitten sininen, ja lopuksi keltainen. Huoneiden välissä on pensasaita ja kulku huoneesta toiseen tapahtuu kaariporteista.  Arvaatte varmaan, että kaariporteissa kiipeilevät kärhöt. Joka huoneessa olisi yksi puu, rhodoja voisi olla, ja sitten kaikenlaisia perennoja, aina väriteeman mukaan.

Toivottavasti teitä ei ala tympiä, kun esittelen jo blogissani esillä olleita kuvia uudelleen. Odottelen, että vuodatus saa homman pelittämään kunnolla, ennekuin alan latailemaan uusia kuvia.

siispä..

Valkoisessa huoneessa...

..keväällä


..kesällä

...syksylläkin sielä